Harta – Statii de incarcare masini electrice

Harta statii de incarcare a masinilor electrice. Se poate introduce orasul / adresa sau numele unei stații de incărcare deja cunoscută.

Analizand harta observam faptul ca deja reteaua de statii de incarcare a autovehiculelor electrice a ajuns la un numar semnificativ, permitand, cu putin noroc, deplasari cu masina electrice aproape oriunde in tara.

Totusi, in momentul  de fata masinile electrice pot fi utilizate intr-o maniera confortabila doar in interiorul oraselor mari, unde exista deja multe statii publice de incarcare la puteri mari.

Mai jos vedem o evolutie a numărului stațiilor de incarcare a masinilor electrice din România. Se poate vedea faptul că, recent, trendul de dezvoltare al acestora s-a modificat, urmând o perioada de crestere agrestiva a numarului statiilor de incarcare a masinilor electrice, fata de perioada ce e precedat anii 2015-2016.

Cu siguranta in urmatorii 3-5 ani se vor dezvolta statii de incarcare electrice si de-alungul drumurilor nationale pentru a facilita deplasarea cu acest tip de vehicule si pe distante mari.

Informatii legate despre mașinile electrice pot fi citite si in cadrul acestui articol.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.