Harta – Statii de incarcare masini electrice

Harta statii de incarcare a masinilor electrice. Se poate introduce orasul / adresa sau numele unei stații de incărcare deja cunoscută.

Analizand harta observam faptul ca deja reteaua de statii de incarcare a autovehiculelor electrice a ajuns la un numar semnificativ, permitand, cu putin noroc, deplasari cu masina electrice aproape oriunde in tara.

Totusi, in momentul  de fata masinile electrice pot fi utilizate intr-o maniera confortabila doar in interiorul oraselor mari, unde exista deja multe statii publice de incarcare la puteri mari.

Mai jos vedem o evolutie a numărului stațiilor de incarcare a masinilor electrice din România. Se poate vedea faptul că, recent, trendul de dezvoltare al acestora s-a modificat, urmând o perioada de crestere agrestiva a numarului statiilor de incarcare a masinilor electrice, fata de perioada ce e precedat anii 2015-2016.

Cu siguranta in urmatorii 3-5 ani se vor dezvolta statii de incarcare electrice si de-alungul drumurilor nationale pentru a facilita deplasarea cu acest tip de vehicule si pe distante mari.

Informatii legate despre mașinile electrice pot fi citite si in cadrul acestui articol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.