Simulare Examen ANRE 2020 – Legislatie Gradul 1

Intrebarile aferente gradului obtinerii gradului I ANRE se regăsesc si in teste de examen pentru gradele II, III și IV. Este obligatorie cunoasterea acestor noțiuni de legislație pentru obținerea oricărui grad de autorizare ca și electrician ANRE. Prezentul chestionar cuprinde 15 întrebari aleatorii dintr-o baza de date de peste 300 de întrebari. Pentru refacerea simularii, încarcați din nou pagina web.

1. Autorizarea unui electrician se realizeaza în urma:
2. Un client final poate fi încadrat în categoria de client vulnerabil daca:
3. Avizul tehnic de racordare trebuie obtinut:
4. Contractul de retea se încheie
5. Planurile de investitii si de dezvoltare a retelei de transport elaborate de operatorul de transport si de sistem se aproba de catre:
6. Autorizarea persoanelor fizice care desfasoara activitati de proiectare, verificare si executie a lucrarilor aferente instalatiilor electrice apartinând SEN se realizeaza:
7. Furnizorul de energie electrica este îndreptatit sã rezilieze contractul de furnizare a energiei electrice în caz de:
8. Asupra terenurilor aflate in proprietatea tertilor, cuprinse in zonele de protectie si de siguranta ale capacitatilor energetice, se stabileste pentru detinatorul capacitatilor energetice:
9. În vederea obtinerii avizului tehnic de racordare solicitantii se pot adresa operatorului la reteaua caruia doresc sa se racordeze :
10. În cazul aparitiei unei divergente cu privire la racordarea la retelele electrice sau emiterea de avize de amplasament, între un solicitant si o subunitate sau unitate a unui operator de retea, solutionarea neîntelegerii de catre ANRE se va face numai în cazul:
11. Standardul de performanta pentru serviciul de distributie a energiei electrice stabileste indicatori de performanta privind:
12. Instalatia de racordare realizata, conform contractului de racordare, pentru un utilizator
13. Client eligibil - este clientul care:
14. Utilizatorul are obligatia sa solicite operatorului de retea actualizarea avizului tehnic de racordare valabil:
15. ANRE emite licente pentru:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.