Simulare Examen ANRE 2020 – Legislatie Gradul 1

Intrebarile aferente gradului obtinerii gradului I ANRE se regăsesc si in teste de examen pentru gradele II, III și IV. Este obligatorie cunoasterea acestor noțiuni de legislație pentru obținerea oricărui grad de autorizare ca și electrician ANRE. Prezentul chestionar cuprinde 15 întrebari aleatorii dintr-o baza de date de peste 300 de întrebari. Pentru refacerea simularii, încarcați din nou pagina web.

1. Una dintre obligatiile electricianului autorizat care executa lucrari de instalatii electrice este:
2. Contractul de retea este un
3. Prevederile standardului de performanta pentru serviciul de distributie nu se aplica în situatii de:
4. Conventia de exploatare este un act juridic prin care sunt precizate aspecte legate de:
5. Pentru protectia instalatiilor de transport al energiei electrice se interzice persoanelor fizice sau juridice:
6. Standardul de performanta pentru serviciul de distributie a energiei electrice stabileste indicatorii de performanta privind:
7. Pe lânga alte conditii pe care trebuie sa le îndeplineasca utilizatorii, pentru a beneficia de prevederile standardului de performanta pentru serviciul de distributie, trebuie ca:
8. Standardul de performanta pentru serviciul de distributie a energiei electrice stabileste obligatiile operatorilor de distributie referitor la
9. ANRE - Autoritatea Nationala de Reglementare în domeniul Energiei este abilitata prin lege sa constate si sa sanctioneze:
10. Operatorul de retea va comunica în scris solicitantului imposibilitatea de a emite aviz tehnic de racordare si motivele justificate ale refuzului in situatia în care:
11. Conform prevederilor referitoare la energia electrica din Legea nr. 123/2012 , notiunile de "client final" si "consumator" sunt:
12. Elaborarea planului de dezvoltare a RED are la baza ca date de intrare prognozele de productie si de consum de energie electrica pe o perioada de:
13. Regulamentul privind racordarea utilizatorilor la retelele electrice de interes public este:
14. Cine analizeaza si avizeaza îndeplinirea conditiilor tehnice de racordare la retelelor electrice de transport?
15. În cazul unui refuz de constituire a garantiilor conform Regulamentului de furnizare a energiei electrice la clientii finali si a procedurilor specifice

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *