Simulare Examen ANRE 2020 – Legislatie Gradul 1

Intrebarile aferente gradului obtinerii gradului I ANRE se regăsesc si in teste de examen pentru gradele II, III și IV. Este obligatorie cunoasterea acestor noțiuni de legislație pentru obținerea oricărui grad de autorizare ca și electrician ANRE. Prezentul chestionar cuprinde 15 întrebari aleatorii dintr-o baza de date de peste 300 de întrebari. Pentru refacerea simularii, încarcați din nou pagina web.
1. Prevederile contractuale întemeiate pe dispozitii ale actelor normative, la data intrarii în vigoare a modificarii actelor normative respective:

2. Electricianul autorizat pentru gradul II, tip A+B are urmatoarele competente:

3. Constatarea si sanctionarea contraventiilor în sectorul energiei electrice, conform Legii nr. 123/2012 se fac, dupa caz, de:

4. Standardul de performanta pentru serviciul de distributie a energiei electrice se aplica si în relatiile dintre operatorii de distributie si titularii cererilor de racordare la reteaua electrica de interes public ?

5. Standardul de performanta pentru serviciul de distributie a energiei electrice stabileste indicatorii de performanta privind:

6. Standardul de performanta pentru serviciul de distributie a energiei electrice stabileste indicatorii de performanta privind:

7. În cazul unui ansamblu de blocuri de locuinte, grupurile de masurare individuale se pozitioneaza

8. Autorizatiile de înfiintare se acorda in conditiile Legii nr. 123/2012 pentru:

9. Pentru accesul la retea a energiei electrice produsa din surse regenerabile si în cogenerare de înalta eficienta, ANRE stabileste reguli:

10. Elaborarea planului de dezvoltare a RED are la baza ca date de intrare prognozele de productie si de consum de energie electrica pe o perioada de:

11. Conform Regulamentului privind racordarea utilizatorilor la retelele electrice de interes public, operator de retea este:

12. Reteaua electrica de transport este:

13. Sistemul electroenergetic este definit ca fiind:

14. Daca se solicita avizul tehnic de racordare pentru o organizare de de santier, documentatia anexata cererii va cuprinde în mod obligatoriu si:

15. Elaborarea planului de dezvoltare a RED are la baza ca date de intrare prognozele de productie si de consum de energie electrica pe o perioada de:


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.