Simulare Examen ANRE 2020 – Legislatie Gradul 1

Intrebarile aferente gradului obtinerii gradului I ANRE se regăsesc si in teste de examen pentru gradele II, III și IV. Este obligatorie cunoasterea acestor noțiuni de legislație pentru obținerea oricărui grad de autorizare ca și electrician ANRE. Prezentul chestionar cuprinde 15 întrebari aleatorii dintr-o baza de date de peste 300 de întrebari. Pentru refacerea simularii, încarcați din nou pagina web.

1. Documentatia anexata cererii de emitere a avizului tehnic de racordare are o structura ce depinde de:
2. Pe lânga alte conditii pe care trebuie sa le îndeplineasca utilizatorii, pentru a beneficia de prevederile standardului de performanta pentru serviciul de distributie, trebuie ca:
3. Urmarirea respectarii de catre operatorii economici a sistemului de preturi si tarife în domeniul energiei electrice este de competenta:
4. Elaborarea planului de dezvoltare a retelelor electrice de distributie, conform prevederilor Codului tehnic al retelelor electrice de distributie (Codul RED), are la baza ca date de intrare:
5. În cazul unui ansamblu de blocuri de locuinte, grupurile de masurare individuale se pozitioneaza
6. Pentru argumentarea raspunsului la reclamatiile privind calitatea curbei de tensiune, operatorul de distributie este obligat sa realizeze monitorizarea principalilor parametri de calitate prevazuti în standardul de performanta pentru serviciul de distributie a energiei electrice, în punctul de delimitare, pe o perioada de minimum:
7. Prevederile standardului de performanta pentru serviciul de distributie nu se aplica:
8. Pot face obiectul unei concesiuni energetice:
9. Nerespectarea de catre clientul final a contractului de furnizare încheiat pe piata concurentiala poate avea drept consecinta:
10. Finantarea lucrarilor de electrificare a localitatilor este obligatia:
11. Solutia de racordare se stabileste printr-un studiu de solutie pentru:
12. Culoarul de trecere a liniei electrice aeriene include:
13. Loc de consum temporar este un loc de consum în care se utilizeaza energie electrica
14. Cine analizeaza si avizeaza îndeplinirea conditiilor tehnice de racordare la retelelor electrice de transport?
15. În vederea înscrierii la examenul de autorizare, electricianul trebuie sa prezinte în documentatia anexata cererii de autorizare ,,Detalii privind lucrarile realizate"; acest document este:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *